عایق دما

عایق‌کاری تاسیسات

خدمات عایق‌کاری

قیمت عایق کاری ساختمان چقدر است؟

همانطور که می‌دانید امروزه عایق کاری ساختمان مانند نصب عایق حرارتی و عایق رطوبتی برای کاهش اتلاف منابع حرارتی و جلوگیری از نفوذ رطوبت به سطوح مختلف ساختمان، لوله‌ها، کانال‌ها و مخازن در ساختمان انجام می‌شود. امروزه شاهد انواع مختلف عایق کاری در زمینه‌های مختلف هستیم.

برای مثال عایق کاری تاسیسات ساختمان بخش عظیمی است که مجموعه عایق دما به خود اختصاص داده است. عایق کاری ساختمان به‌طورکلی و به هر شکلی باعث افزایش طول عمر ساختمان می‌شود. عایق کاری ساختمان زمانی درست و اصولی است که توسط یک متخصص در زمینه عایق کاری انجام شود. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا با مزایا، قیمت و چگونگی عایق کاری ساختمان، آشنا شوید.

قیمت عایق کاری ساختمان در بازار خدمات ساختمانی به شرایط و عوامل متفاوتی از جمله محل عایق کاری، نوع عایق (عایق حرارتی، عایق رطوبت)، متراژ کار و دستمزد و ایاب ذهاب و … بستگی دارد. طبق این موارد به هر میزان که این شرایط تغییر کند، هزینه عایق کاری ساختمان نیز، متناسب با این عوامل متغیر خواهد بود.

در راستای داشتن یک ساختمان ایمن با طول عمر بالا، اینکه هزینه عایق کاری را متحمل شوید ارزش دارد. با پرداخت یک هزینه مناسب برای عایق کاری، موجب کاهش هزینه‌های نگهداری و ترمیم مجدد عایق کاری در سال‌های بعد خواهید شد و همچنین مواردی همچون کاهش رطوبت، کاهش تبادل دما با محیط بیرون و … را خواهید داشت.

عوامل مؤثر بر هزینه عایق کاری ساختمان

در حالت کلی هزینه عایق کاری ساختمان متناسب با مواد عایق کاری و نحوه انجام عایق کاری ساختمان برآورد می‌شود که ب آنها پرداخته خواهد شد.

عایق کاری ساختمان

نوع عایق ساختمان

همان طور که می‌دانید عایق کاری ساختمان بر پایه انواع مختلف انجام می‌شود. متناسب با این که چه نوع عایق مناسب محیط و کار با شرایط مدنظر شما است (عایق حرارتی، عایق رطوبتی، عایق صوتی و …)؛ هزینه عایق کاری نیز متغیر خواهد بود.

نصب عایق حرارتی

عایق حرارتی یکی از انواع عایق کاری است که پیش‌تر به کاربرد انواع عایق حرارتی پرداخته‌ایم. این عایق از ملزومات ساختمان است. با پیشرفت تکنولوژی و لزوم احداث ساختمان‌های سبک‌‌تر برای مصرف بهینه منابع، لازم شد تا ضخامت جداره‌ها به حداقل میزان موردنظر کاهش یابد.

بنابراین سازندگان برای کاهش تلفات حرارتی و کاهش هزینه‌های ایجاد گرما و سرما، با قرار دادن عایق حرارتی در پوسته و سطح ساختمان‌ها ضریب هدایت حرارتی مجموعه را به میزان قابل توجهی پایین آورده‌‌اند. در مواردی انتقال حرارت از جداره‌های خارجی ساختمان، مهمترین عامل اتلاف یا از دست دادن حرارت در ساختمان‌های معمولی است؛ که با عایق کاری از نوع حرارتی جلوی این تلفات گرفته می‌شود.

انواع عایق حرارتی

عایق‌های انباشتنی:  این نوع عایق به دو شکل الیافی یا دانه مرکب در بازار موجود است. عایق الیافی از جنس پشم شیشه، پشم سنگ و … می‌باشد.

عایق پتویی:  این نوع عایق‌ها برای عایق کاری لوله‌ها و مخازن کاربرد فراوانی دارد که جنس این عایق از پشم سنگ، پشم شیشه، پشم سرباره، پشم چوب و پشم حیوانات در ضخامت‌های متفاوت تا ۱۰۰ میلی‌متر و به عرض‌های مختلفی و متناسب با کار شما بریده می‌شوند.

عایق‌های قطعه‌ای:  عایق قطعه‌ای از نظر مصالح مشابه عایق‌های پتویی هستند تنها تفاوت آنها در طول و اندازه کلی آنها است. همچنین برخی از مدل‌های آنها پوشش کاغذی دارند که در دو لبه به صورت نوار، قطعات را می‌پوشانند.

عایق‌های کفی تزریقی در جا: این نوع عایق از رزین‌های پلیمری ساخته می‌شوند و از دو جز اصلی تشکیل شده‌اند که بعد از اختلال کف تولید می‌کنند و پس از مدتی در جایی که فضای مورد نظر را پرکرده‌اند سخت می‌شوند.

عایق‌های پاشیدنی:  این نوع عایق از مصالح ریزدانه با ترکیب مواد دیگری ساخته می‌شود و حالت چسبندگی ایجاد می‌کند. این مواد چسبنده به تناسب نوع کاربرد آن انتخاب می‌شوند و در نقاطی از ساختمان پاشیده می‌شود.

نصب عایق رطوبتی

رطوبت و نم موجود در محیط خود یک عامل مهم برای از بین رفتن ساختمان و کاهش طول عمر مفید آن است و از همین‌رو عایق رطوبتی هم به منظور عدم نفوذ رطوبت و نم به بخش‌های متفاوت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. به‌طورکلی عایق رطوبتی به لایه پیش ساخته‌ای گفته می‌شود که به شکل رول در طول، عرض و ضخامت مورد نیاز هر کاری و با پوشش‌های فلزی و ساده ساخته و نصب می‌شود. عایق‌های رطوبتی به دو نوع قیرگونی و ایزوگام تقسیم بندی می‌شوند.

نوع عایق ساختمان

عایق کاری نمای ساختمان

یکی دیگر از عایق‌های مهم برای ساختمان عایق نمای ساختمان است. نمای ساختمان قسمتی است علاوه‌بر جلوه و ظاهر زیبایی که بهساختمان می‌بخشد، اولین و بیشترین تماس را با اشعه‌های خورشید و برف و باران و … را دارد؛ به همین دلیل بیشترین آسیب را در ساختمان در برابر این شرایط جوی و محیطی متحمل می‌شود.

پس استفاده از عایق مناسب برای نمای ساختمان یک کاری ضروری به حساب می‌آید. عایق حرارتی و عایق رطوبتی مهمترین نوع عایق کاری لازم در نمای ساختمان هستند و مواد به کار رفته در این دو نوع عایق کاری معمولا از دو نوع عایق پلیمری و عایق معدنی است.

مزایای عایق کاری ساختمان

  • عایق حرارتی و عایق رطوبتی طول عمر مفید ساختمان را افزایش می‌دهند.
  • عایق حرارتی باعث می‌شود که در زمستان خانه‌ها گرم و در تابستان خنک باشند. درواقع در زمستان از اتلاف گرما و در تابستان از اتلاف سرما جلوگیری می‌کند.
  • عایق کاری ساختمان سبب کاهش مصرف انرژی به ویژه انرژی گرمایی در ساختمان و در نتیجه کاهش هزینه است.
  • محافظ خوبی جهت آلودگی صوتی به دلیل عدم ورود صداهای ناهنجار و مزاحم بیرون از ساختمان به داخل است.

چگونه بهترین عایق با قیمت مناسب را داشته باشیم؟

همانطور که در این مقاله اشاره کردیم و متوجه شدید عایق کاری ساختمان یکی از مهم ترین بخش‌های موردنظر عایق کاری در ساختمان سازی است؛ این امر باعث افزایش طول عمر مفید ساختمان می‌شود. اما مهم‌ترین مسئله در بحث عایق کاری، نحوه صحیح عایق کاری و قیمت عایق است که باید توسط یک عایق کار متخصص انجام شود. پس کار عایق کاری را به متخصص در این حوزه بسپارید.

شما می‌توانید خدمات عایق کاری خود را با بهترین قیمت‌ها و کیفیت مطلوب از عایق دما بخواهید. ما در این مجموعه تمام تلاش خود را به عمل آورده‌ایم که بهترین خدمات را برای شما به ارمغان آوریم. به‌طورکلی در این مقاله سعی کردیم شما را با اهمیت زیاد عایق کاری ساختمان آشنا کنیم.

ارتباط با ما

جهت استعلام قیمت عایق کاری ساختمان و استفاده از خدمات ویژه ما می‌توانید از طریق صفحه تماس با ما، ارتباط بگیرید. درخواست شما پس از ثبت نهایی رسیدگی خواهد شد.